Кандидатурата на Даниел Лорер за еврокомисар не мина. Като цяло беше странно

...
Кандидатурата на Даниел Лорер за еврокомисар не мина. Като цяло беше странно
Коментари Харесай

Трифонов: Ще намерим място на Лорер и ще се кротне държавата, защото всички му търсим работа

Кандидатурата на Даниел Лорер  за еврокомисар не мина. Като цяло беше  необичайно и унизително да имаме две кандидатури.  Това съобщи водачът на „ ИТН “ (ИТН) Слави Трифонов на страницата си във Фейсбук.

Урсула фон дер Лайен  желае жена за комисар. От Политическа партия очевидно не са разбрали и изпратиха  Лорер . Или пък са разбрали, а пък Лорер е жена. Всъщност, в този момент разбирам за какво на всички места тикат жена му на Лорер – тъй като Урсула желае жена “, написа той.

„ Става ми ясно, че непременно търсим особено място за Лорер, тъй като в “Труд ” прочетох, че  в този момент пък щели да го предложат от ПП  за гуверньор на Българска народна банка. Обаче – какво вършим в случай че не го изберат?  Получава се рецидив . Затова аз имам предложение. Ако не изберат Лорер за гуверньор на  Българска народна банка , предлагам да го изберат за инспектор в БДЖ или в краен случай – ресторантьор на Черно море. Аз съм сигурен, че  ако впрегнем старания, ще намерим място на Лорер  и ще се кротне страната, тъй като всички търсим работа на Лорер. Ще му намерим работа и нещата ще потръгнат!  Да живее Лорер, експерта за всяка работа ! Да живее и жена му! “, приключва поста си Трифонов с подигравка.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР